KonkurranserDet arrangeres konkurranser over store deler av landet hele året, med varierende hyppighet. I og med at forumet har blitt svært aktivt, er det mest hensiktsmessig å se på konkurranseoversikten der. Den er til enhver tid oppdatert, og det er enkelt å finne riktig informasjon. Alle konkurranser som arrangeres offisielt ligger ute på NKHFs forum. Norgesmesterskap utlyses i tillegg til på forumet, også i Tidsskrift for Kaninavl (TK), som sendes ut til alle medlemmer.

Klikk deg inn på forumet, og gå nedover til du finner seksjonen for konkurranser. Her ligger finner du også konkurranseresultater i tillegg til halvårsplaner, konkurranseinnbydelser og annet relevant.

For å delta på konkurranser må man være medlem i Norges Kaninavlsforbund, og ved påmelding skal man oppgi medlemsnummeret sitt. Medlemsnummeret finner man vanligvis på baksiden av TK (Tidsskrift for Kaninavl), men finner man ikke henvender man seg til: sekreter@kanin.nkf.net

Kaninen man skal delta med, må også være registrert i Norges Kaninhoppforening. For å registrere kaninen din, må du fylle ut registreringsskjemaet som du finner under Filer.
Retningslinjer for registrering av hoppekanin finner du under Registrering.


Til toppen!